. . . http://www.cogninova.com
UPPDATERA OCH NER
#z L ../links/wrap.php?u=l.htm
Liberaler lämnar – efter Ullenhags besked att han hoppar av striden om partiledarposten https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7249675

• Anställningstrygghet motiveras bland annat av att arbetsgivare inte ska kunna dumpa löner genom att arbetstagare får konkurrera fritt med varandra om vilka det är som är beredda att göra jobbet för lägst lön, och detta ses i perspektivet av att arbetsgivare ändå måste anställa tillräcklig mängd arbetskraft.

Liberalerna (L) vill antagligen att Sverige ska vara med och kriga mot Ryssland för att minska Rysslands inflytande i Mellanöstern.

"Oberoende liberal" brukar det heta om dagstidingar. Det är folk knutna till Liberalerna (L) som styr propagandan i de flesta dagstidningar. — Sedan har ju Lberalerna (L) en stark koppling till Israel och därmed till USA, och ogillar därför Rysslands ställningstaganden i Mellanöstern, och för detta är de beredda att offra Sveriges säkerhet, eftersom de är beredda att släppa in NATO i Sverige. Sveriges utrikes- och försvars-politik styrs nu i praktiken av Liberalerna (L), antagligen som en förhandlingseftergift som (S) gjort för att kunna fortsätta regera.

#a UPPDATERA ..... 1604024444
http://www.cogninova.com