. . . http://www.cogninova.com
UPPDATERA OCH NER
#z L ../links/wrap.php?u=l.htm
Liberaler lämnar – efter Ullenhags besked att han hoppar av striden om partiledarposten https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7249675

• Anställningstrygghet motiveras bland annat av att arbetsgivare inte ska kunna dumpa löner genom att arbetstagare får konkurrera fritt med varandra om vilka det är som är beredda att göra jobbet för lägst lön, och detta ses i perspektivet av att arbetsgivare ändå måste anställa tillräcklig mängd arbetskraft.

Liberalerna (L) vill antagligen att Sverige ska vara med och kriga mot Ryssland för att minska Rysslands inflytande i Mellanöstern.

"Oberoende liberal" brukar det heta om dagstidingar. Det är folk knutna till Liberalerna (L) som styr propagandan i de flesta dagstidningar. — Sedan har ju Lberalerna (L) en stark koppling till Israel och därmed till USA, och ogillar därför Rysslands ställningstaganden i Mellanöstern, och för detta är de beredda att offra Sveriges säkerhet, eftersom de är beredda att släppa in NATO i Sverige. Sveriges utrikes- och försvars-politik styrs nu i praktiken av Liberalerna (L), antagligen som en förhandlingseftergift som (S) gjort för att kunna fortsätta regera.

Sten Olof Af Gejerstam Det är väl (L), och en del "karriär-klättrare" inom andra partier, som styr Sveriges nuvarande utrikespolitik till att gynna Israel. — Israel gillar ju inte Rysslands nuvarande Mellanösternpolitik, som gynnar Syrien och indirekt Iran och Palestina, och vill därför utsätta Ryssland för påfrestningar i syfte att knäcka dess nuvarande ledarskap och byta ut det mot personer som kan fungera som marionetter åt USA, marionett åt Israel.

Interna L-krav på att överge januarisamarbetet. https://sverigesradio.se/artikel/7599611

Oenighet med Sabuni bakom Gulan Avcis avhopp. Liberalerna. Lämnade sitt uppdrag som arbetsmarknadspolitisk talesperson i protest. https://sverigesradio.se/artikel/7604617

#a UPPDATERA ..... 1611082791
http://www.cogninova.com